Ttopstart

Ttopstart - Marketing by Els

De opdracht

De oorspronkelijke opdracht was het vervangen van de huidige Marketing and Communication officer. Zij had een nieuwe baan gevonden en een vervanger was nog niet gevonden. Tijdens deze periode was het de opdracht om de huidige communicatiemiddelen te continueren, zoals het organiseren van de content, social media, nieuwsbrieven, monitoren KPI’s en het regelen van de communicatiemiddelen rondom events. Daarnaast was de opdracht om Marketing Automation verder te optimaliseren. Dat is in samenwerking met de Business Developers opgepakt zodat zij bijvoorbeeld notificaties ontvangen van de meest warme leads.

Gebruikte tooling: Sharpspring, Google Analytics.

Referentie Patrick de Boer – Partner ttopstart

In de periode van maart tot en met augustus 2018 heeft Els bij ons (ttopstart) gewerkt als Marketing and Communication officier. Naast haar ervaring op het gebied van Marketing en Communicatie, heeft ze veel kennis van Marketing Automation ingebracht. Zij heeft Automation verder geoptimaliseerd en de betrokken medewerkers hierin geïnstrueerd. Tot slot heeft ze onze nieuwe Marketing and Communication officer ingewerkt. Hierdoor heeft zij nu ook een strategisch inzicht verworven in Automation en kent ze de praktische tips & trics om het verder uit te bouwen.

We hebben Els leren kennen als een prettig persoon om mee samen te werken. Ze bekijkt Marketing vanuit een strategisch niveau en schakelt daarbij eenvoudig naar praktische handvatten. Door haar betrokkenheid, enthousiasme en pragmatische manier van handelen, laat ze ook resultaat zien! Mocht de situatie zich voordoen , dan nemen we zeker opnieuw contact met Els op.

 

 

 

Sitesmid - Marketing by Els
Flexpedia - Marketing by Els
VoedingNu - Marketing by Els
The Citadel Company - Marketing by Els
All Marketing Automation Projectmanagement
Sitesmid - Marketing by Els
De opdracht Auke Roelevink en ik werken inmiddels een tijdje samen voor een aantal klanten en diverse projecten. Bij deze…
Flexpedia - Marketing by Els