Diensten

Projectmanagement

Als projectmanager neem ik graag een compleet project uit handen en zorg ik dus voor extra organisatiekracht. Ik zorg ervoor dat een project wordt afgerond met het beoogde resultaat en met oog voor de organisatie en het team om me heen. Vaak ben ik de schakel tussen de klant en de technische partij en bewaak ik planningen en budgetten.  Waar gewenst steek ik ook graag zelf de handen uit de mouwen zodat we het project gezamenlijk goed kunnen opleveren. 

Marketing Automation

Als Interim Marketing Automation specialist implementeer of optimaliseer ik de marketing automation tools die in de organisatie worden gebruikt. Daarnaast geef ik onafhankelijk advies  over de selectie van de tool passend bij de organisatie. Ervaring heb ik met tools zoals Marketing Cloud, Hubspot, Active Campaign en Sharpspring. Bovendien heb ik ervaring met het customer data platform Blueconic. Als interimmer steek ik daarnaast graag de handen uit de mouwen door zelf aan de slag te gaan met de customer journeys en automation flows. 

Sparringspartner (denktank)

Op sommige momenten is het fijn om eens iemand van buiten mee te laten denken om zo een optimale oplossing te creeëren voor jouw marketing-uitdaging. Is het marketingproces optimaal ingericht? Hoe kunnen we de samenwerking met Sales vergroten? Hoe creëer je meer impact of bereik? Ik denk graag met u mee.